Rechercher


Moanin Gallery uneix artistes implicats amb el país per organitzar una venta benèfica destinada a #JOSUMOPERANDORRA


Moanin Gallery posa en marxa la plataforma SolidaritArt, per reunir artistes de renom del país i internacionals per donar suport a la lluita contra el coronavirus. La iniciativa reuneix al voltant de una vintena d’obres d’art a dia de avui que es vendran amb caràcter benèfic. Els diners s’afegiran al fons solidari del Govern #josumoperandorra per a la compra de material sanitari. Tot això en un moment en què la cultura ha esdevingut el pal de paller en els dies de confinament i una alternativa per passar els dies.


A través del web www.solidaritart.com, la galeria ha establert un catàleg d’obres amb peces donades amb un objectiu filantròpic. Amb temàtica lliure, la majoria han contribuït amb treballs que ja tenien, degut a la falta de material per poder fer noves creacions, mentre que una part ha ofert peces fetes durant l’aïllament. La compra de les obres d’art es farà al moment, però l’enviament d’aquestes es durà a terme quan les restriccions de mobilitat deixin d’estar en vigor.


A través d’un manifest, el col·lectiu SolidaritArt dóna ple suport a les mesures preses per l’Executiu amb l’objectiu de pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària. A més, són conscients de l’esforç que estan fent els professionals sanitaris del país per guarir i tenir cura de les persones infectades per la Covid-19. Un esforç que s’ha estés al conjunt de la societat mostrant la solidaritat del poble andorrà.


La crisi sanitària ha estat l’impuls per crear la plataforma, però el col·lectiu té una visió de futur i, per això, té la voluntat de treballar amb altres causes amb les quals també poder contribuir de manera altruista. De la mateixa manera, també deixen la porta oberta a altres artistes a unir-se a la iniciativa.

Els membres del col·lectiu a 7 de abril de 2020:

Nerea AIXAS Olympia ALTIMIR ART IS TRASH Sara BAGOT

Javier BALMASEDA Samantha BOSQUE LEIGA Miquel MERCE

Emma REGADA Judit RODRIGO Laura S.NAUDI

Yolanda SANMARCOS SAYPE Philippe SHANGTI

#JOSUMOPERANDORRA #TOTANIRABÉ #SOLIDARITART

Per a més informació o petició d’entrevistes:

Paul-Alexadre NICOLAS

Tel & WhatsApp +376 394 558

info@solidaritart.com

www.solidaritart.com


Manifest Solidarit’Art Andorra contra la Covid-19


La situació d’excepció que viu el país arran de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha transformat la manera de relacionar-nos entre tots, tot protegint-nos els uns als altres de la malaltia. No obstant, la problemàtica ha comportat una càrrega econòmica important per al Govern, gastant més de 2,3 milions d’euros en material sanitari durant les primeres setmanes de pandèmia.


Tot i que el problema sigui mundial, “Andorra només ens té a nosaltres”, va reconèixer el Cap de Govern, Xavier Espot, a l’inici de la crisi. Per això, han aflorat multitud d’iniciatives altruistes per ajudar al conjunt de la població. El col·lectiu d’artistes també ens hem volgut sumar, donant ajut a l’engranatge de solidaritat conformat per gran part del Principat, que ha demostrat la seva solidaritat i complicitat en aquests temps.


Per a nosaltres, la prioritat absoluta és fer front a la Covid-19 i, per això, donem ple suport a les mesures preses pel Govern per pal·liar els efectes sanitaris, econòmics i socials d’aquesta crisi. De la mateixa manera, ens posem a disposició de tota la ciutadania per aportar en el que calgui, tenint en compte que qualsevol manifestació cultural ha esdevingut, en aquests dies de confinament, una peça clau per fer l'aïllament menys dur.


En aquest sentit, apostem per la cultura com una eina més per ajudar a l’Executiu, que és qui gestiona els recursos del país. Per aquest motiu, i en aliança amb Moanin Gallery, hem posat en marxa un mercat en línia d’obres d’art amb el confinament, la infecció i la crisi com a leit motiv. Iniciativa a la que també s'han volgut sumar companys artistes d'altres països i amb renom internacional. Ens posem a disposició del públic de manera altruista algunes de les nostres peces.

El col·lectiu sanitari juga un paper clau en la resolució de la crisi sanitària, i per això volem que els seus esforços es vegin recompensats. Així, la recaptació total de la venda d’obres d’art es donarà íntegrament al fons solidari posat en marxa per Govern amb l’objectiu d’efectuar la compra de material sanitari i de protecció per als professionals. Ells són els que cada dia veuen de front el virus i cuiden a les persones que han emmalaltit.


La col·laboració entre tots ens farà més forts. Només estant units podrem superar aquesta crisi, de la qual encara no es coneixen totes les repercussions que podrà tenir. Andorra és petita, però els cors de la gent que l’habita són molt grans. Junts podrem amb tot.

Els membres del col·lectiu, el 7 de abril de 2020

Nerea AIXAS Olympia ALTIMIR ART IS TRASH Sara BAGOT

Javier BALMASEDA Samantha BOSQUE LEIGA Miquel MERCE

Emma REGADA Judit RODRIGO Laura S. NAUDI

Yolanda SANMARCOS SAYPE Philippe SHANGTI

VIRTUS UNITA FORTIOR

#JOSUMOPERANDORRAEn cette fin d’année nous vous souhaitons un Joyeux Noël et sommes heureux de vous présenter les dernières œuvres de notre street artiste de renommée internationale Francisco de Pajaro, aussi connu comme Art is Trash

Ces œuvres rares sont actuellement disponibles à la vente sur notre galerie en ligne. Une bonne idée de cadeaux pour vous et pour tout vrai amateur d’art urbain.

Profitez-en et faites-vous plaisir,

https://www.moaningallery.com/artiste-art-is-trash


Joyeux Noël et bonnes fêtes de fin d’année à tous


Petit cadeau : La dernière vidéo du travail artistique live réalisé dans les rues du monde entier par Art is Trash. (de Carlos Galeano - El Azote del Cosmos )

https://www.facebook.com/artistrash/videos/470282103617727/

#artistrash #elarteesbasura #franciscodepajaro #trashart #streetartbarcelona #trash #basura #moaningallery


At the end of this year we wish you a Merry Christmas and we are happy to present the latest artworks by our internationally renowned street artist Francisco de Pajaro, also known as Art is Trash.

These rare artworks are currently available and for sale on our online gallery. A great gift idea for you and for any true urban art lover.

Take advantage and have pleasure,

https://www.moaningallery.com/artiste-art-is-trash


Happy Christmas to all


Little gift : The latest video of live artistic work carried out in the streets of the world by Art is Trash. (made by Carlos Galeano - El Azote del Cosmos )

https://www.facebook.com/artistrash/videos/470282103617727/

#artistrash #elarteesbasura #franciscodepajaro #trashart #streetartbarcelona #trash #basura #moaningallery

Estas obras raras están actualmente disponibles y a la venta en nuestra galería en línea. Una gran idea de regalo para ti y para cualquier verdadero amante del arte urbano.

Aprovecha y date gusto ¡

https://www.moaningallery.com/artiste-art-is-trash


Feliz Navidad a todos


Pequeño regalo : El último video del trabajo artístico en vivo realizado en las calles del mundo por Art is Trash. ( de Carlos Galeano - El Azote del Cosmos)

https://www.facebook.com/artistrash/videos/470282103617727/

#artistrash #elarteesbasura #franciscodepajaro #trashart #streetartbarcelona #trash #basura #moaningallery


1st Edition of the Street Art Festival of Andorra

The end of summer arrives but we do not stop the festivities!

Organized by MOANIN Gallery and the Comu of Escaldes-Engordany, the first edition of the Street Art Festival of Andorra will take place at the Prat Del Roure in Escaldes-Engordany on September 20th, 21st and 22nd.

Many activities are scheduled, and for the first time in Andorra, a Street Art competition is organized. In this first edition, we wanted the competition illustrates the concepts of "Peace, Civility, Coexistence" as a sign of rejection of all forms of violence or discrimination.

If you are between 12 and 35 years old and would like to participate, do not hesitate to register on the Comu website:

www.e-e.ad/publicacio/3816/primer-concurs-mural-del-departament-de-joventut Closing of registrations: August 30th.

We are waiting for you all! Soon the full program of activities.


1a Edició del Street Art Festival d’Andorra

Ja s’apropa el final de l’estiu però no parem les festivitats !

Molt orgullos de fer part d'aquest nou projecte amb MOANIN en col.laboracio amb Comú d'Escaldes-Engordany

El Street Art Festival d’Andorra, es un esdeveniment que tindrà lloc al Prat del Roure els dies 20, 21 i 22 de septembre, us invita a participar per la seva primera edició !

Per la primera vegada s’organitza un concurs de street art. En aquesta primera edició hem volgut que el concurs il·lustrés els següents  “Pau, Civisme, Convivència” com a mostra de rebuig a tota mena de violència o discriminació. Si tens entre 12 i 35 anys i vols participar-hi, et pots inscriure sobre la pàgina web del comú : www.e-e.ad/publicacio/3816/primer-concurs-mural-del-departament-de-joventut

Tancament de les inscripcions : 30 d’agost.

Us esperem a tots ! Proximament el planning de activitats


1ère Edition du Street Art Festival d’Andorre

La fin de l'été arrive mais on n'arrête pas les festivités ! Organisé par MOANIN Gallery et le Comu d’Escaldes-Engordany, la première édition du Street Art Festival d’Andorre aura lieu au Prat Del Roure à Escaldes-Engordany les 20, 21 et 22 septembre.

Parmi de nombreuses activités programmées, pour la première fois, un concours de Street art est organisé. Dans cette première édition, nous voulions que le concours illustre les concepts suivants "Paix, Civilité, Coexistence" en signe de rejet de toutes les formes de violence ou de discrimination.

Si vous avez entre 12 et 35 ans et que vous souhaitez participer, n’hésitez pas à vous inscrire sur le site web du Comu :

www.e-e.ad/publicacio/3816/primer-concurs-mural-del-departament-de-joventut

Cloture des inscriptions: 30 août. Nous vous attendons tous ! Bientôt le programme complet des activités proposées.


#StrEEtartfestival #ComuEE #Moaningallery #Streetart#EscaldesEngordany #Andorra #Cultura #Streetcultura

www.ara.ad/cultura/Escaldes-Engordany

www.bondia.ad/societat/escaldes-engordany-somplira-dart-urba

  • Facebook
  • Instagram

MOANIN Gallery

Paris

Andorra

Barcelona

Mobile And & WhatsApp :

+376 394 558

info@moaningallery.com

© 2020 by MOANIN Gallery

PAN ART  RC 928403N 

NRT F261206P

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • Blanc LinkedIn Icône

MOANIN Gallery partner of